Se portfolio her

HVORFOR LAVE FILM?
_____________________________

Fordi film er afspejlinger af det, der gør dit selskab specielt. Hvorfor laver Hurra Film levende billeder? Fordi ethvert projekt, alle kunder og alle selskaber er noget særligt – og vi elsker at blive involveret i din historie! Og ved at investere hjerte, kreative hjerner og hårdt arbejde kan vi altid tilbyde en stor grad af fleksibilitet og et personligt touch til netop din film!

Vi har et langt,  personligt forhold til mange af vores kunder – det sikrer en stærk sammenhæng til dit selskabs stil, strategi og måde at arbejde på. Det gør os i stand til at reagere hurtigt, når du pludselig får en god ide, der skal gå stærkt – men det betyder også, at vi kan udfordre hinanden: vil du have det “ligesom sidst” eller skal vi smadre den dybe tallerken?

Hurra Film bor i lyse, luftige omgivelser på Islands Brygge i København.  Oppe under taget ligger Bright Room og herfra har vi siden 2002 produceret corporate film til konferencer, events, årsrapporter, udrulninger, brand- og strategi-lanceringer, change management support og meget andet til store lokale, nationale og globale selskaber. Vi har lavet infotainments, dokumentarer og reklamefilm for ministerier, Folketinget, ombudsmandsinstitutionen, kommuner, Sundhedsstyrelsen og mange andre. Vi har lavet lavet musikvideoer. Og vi har lavet mindre projekter for tømrere, tagtækkere, terapeuter og privatpersoner.

Projekter og krav er forskellige – det, der ikke ændrer sig, er vores måde at arbejde på: Vi vil altid skabe en løsning baseret på vores passion for levende billeder og for den måde, de kan spille sammen med det skrevne og talte ord. Vi vil altid levere til tiden, skabe tryghed i processen for dig og respektere dit selskabs kernefortælling.

Så hvorfor vælge Hurra Film? Fordi vi giver os selv fuldt ud…