Om os

Vi laver de fleste af vores opgaver selv fra ide til færdigt produkt. Hvis mængden overstiger vores kapacitet trækker vi på de stærkeste kompetencer i netværket; grafiske designere, fotografer, lydmænd, animatorer, skribenter, tilrettelæggere og rådgivere. Nogle sidder under samme tag i Bright Room – andre rundt om i byen:

Grundlægger


Martin Lönborg, producer

JEG startede Hurra Film i 2002 baseret på en livslang passion for levende billeder. Med en baggrund fra TV2, hvor jeg har arbejdet som producer, fotograf, instruktør og klipper, kan jeg alt håndværket bag film- og tv-produktion.

MED Hurra Film ville jeg lægge rollen som koncept- og ideudvikler til mit repertoire. Og i den proces fandt jeg ud af, at min allerstærkeste kompetence måske i virkeligheden er at sidde med kunderne og hjælpe dem med at udvikle en visuel stil og et filmsprog, der passer til præcis deres selskab – stort eller lille.

JEG har ofte et langvarigt samarbejde med mine kunder – det er vigtigt for mig, at mine kunder føler sig trygge gennem hele processen, men også oplever en fælles frihed til at udfordre hinanden undervejs i relationen. Det forbedrer kvalitet og hastighed af det fælles projekt, og i længden også omkostningerne.  

PÅ Hurra Film elsker vi at lave film til store selskaber eller en-mandsvirksomheder, infomercials til offentlige og private kunder, musikvideoer og film om børn og unge, dokumentarer… Kort sagt alt, hvor vi kan bringe vores passion og visuelle fantasi i spil.

Så ring til mig, hvis du vil diskutere en idé, en historie eller et projekt enten fra scratch eller hvis du allerede ved, hvad du vil.  Jeg garanterer, at det bliver sjovt…
Mail: martin@loenborg.dk
Phone: +45 22 76 65 64

 

Jørgen Rovsing Skov, rådgiver og tekstforfatter

Har en lang baggrund i kommunikation i den finansielle sektor. Er en stærk, visionær rådgiver, skribent, visuelt kreativ og først og fremmest fortaler og garant for at produktioner – små som store – hænger sammen med din virksomheds kernefortælling.
mail: jorgen.rovsing.skov@gmail.com
phone:+45 50 69 54 12


Morten Kvist, motion graphics

Motion graphics master med en baggrund fra DR som art director og brand manager med ansvar for kanaldesignet af DR1 and DR2. Han deler sin tid mellem foredrag og undervisning i motion design og arbejdet med at skabe nærmest bevidsthedsudvidende motion graphics og animationsløsninger.

Martin Behrndt, motion graphics designer

Her er omdrejningspunktet kreativitet. Er en talentfuld musiker med sit helt eget udtryk og samtidig motion grafiker og  grafisk designer. Stærk visuel forestillingsevne og et fundament i det moderne livs udtryk, ikonografi og design.


Jesper Jans, graphic designer

Uddannet fra Den Danske Designskole med mange hundrede bogprojekter og logo-designs bag sig.  Er en klarsynet, erfaren grafiker, der deler sin passion for grafisk renhed mellem lange kunderelationer og nye projekter.

Paolo Impagliazzo, video journalist

Video journalist og storyteller med passion for den personlige historie. Var på DR i mange med børne- og ungdomsproduktioner – nu freelancer med tv-formater, dokumentarer og online kommunikation som specialer. Bor delvist i Kenya og er ekspert i afrikanske forhold.

Kenneth Spohr

Fotograf og ejer af streaming.nu,  der tilbyder streamingløsninger til selskaber af alle størrelser. Som fotograf ser han alle detaljer og stopper ikke før hans egne høje krav til kvalitet er opnået. Er en teknisk mastermind.